foto_elsje_2

Welkom op slankuituwkot.be

Hallo, mijn naam is Elsje Borms

Als ervaren afslankcoach help ik je graag naar een gezond lichaam en lekker gewicht. Ik help iedereen die wat kilootjes kwijt wil raken of die moeilijkheden heeft zijn gewicht onder controle te houden.

Mijn missie is om jou te motiveren en te coachen zodat je een gezonde levensstijl kan volhouden.

Alles met 1 doel: het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken jouw droomgewicht te behalen.

WhatsApp-Image-2020-04-08-at-08.46.57.

Hallo, mijn naam is Robin Gijsen

Ik ben afgestudeerd in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, specialisatie sportkinesitherapie, sinds vele jaren ben ik werkzaam als kinesitherapeut bij GroepSam and SportsAndMore. Dagelijks werk ik samen met patiënten en topsporters. Grote namen komen bij ons trainen in het complex. Enkele hiervan heb ik onder mijn begeleiding.

Mijn doelstelling is mensen te motiveren en ondersteunen om een gezonde levensstijl vol te houden in combinatie met bewegingsadvies op maat.

89728077_780104319064219_778553201396809728_o

Hallo, mijn naam is Kees van Elderen

Ik ben Medeoprichter van VIVA Scandinavia. VIVA is niet alleen een theeaccessoires merk maar het is ook de tijd nemen om te genieten van een drankje, te ontspannen en na te denken over kostbare momenten. VIVA benadert thee als een unieke persoonlijke ervaring. De naam VIVA Scandinavia verwijst daarom ook naar de Scandinavische levensstijl waarbij sport, ontspanning en gezondheid een belangrijke rol hebben.

87791669_772243043183680_12714718103863296_o

Hallo, mijn naam is Tania Reynders

Ik ben de eigenares van het eiland in de stad (Bree), of beter van LӔle en Ville. Een conceptstore waar het merk Viva Scandinavia centraal staat en waar verschillende concepten het merk in zijn waarde opwaarderen om samen een mooi geheel te vormen. Een eiland waar je jezelf kan verwennen met de mooiste designs op vele vlakken, een eiland waar verschillende ondernemers met een passie in de kijker worden gezet. Een eiland waar we ondernemers de kans willen geven om te groeien in hun pad naar succes.

Met veel plezier staan wij in voor jullie beloningen op weg naar jullie “slank uit uw kot”-lichaam. Verwen jezelf na je inspanningen en geniet van je cadeaubon om bij ons op te shoppen…. we zijn super benieuwd naar jullie resultaten en genieten mee van je weg ernaar toe. Succes!

melotte-250x250-1

Hallo, mijn naam is Kathleen Melotte

Ik ben de zaakvoerster van Apotheek Melotte en mede-oprichtster van het nieuwe “happiness” concept Lykke Pharma. Naast het verkopen van geneesmiddelen geven wij écht om uw gezondheid en het welbevinden van iedereen die hier binnenwandelt. We focussen ons op de behandeling van mind en body in zijn totaliteit. In onze webshop vind je een gamma aan kwalitatieve producten voor het welzijn en de verzorging van jezelf en het hele gezin. Producten waar een mens blij van wordt. Het is voor dit gerust en gelukkig gevoel dat de apothekers van Lykke Pharma dagelijks in de bres springen. We noemen ons niet voor niets ‘leveranciers van geluk’. Het netwerk van Lykke Pharma omvat verschillende lokale apothekers en deskundigen, elk met hun eigen vakkennis en specialismen. Wanneer je je aankopen doet bij één van deze Lykke Pharma apotheken kun je rekenen op deskundig advies aan de meest gunstige prijzen.

Dit stukje geluk willen we maar al te graag tot ‘in uw kot’ brengen. Want jezelf blijven verzorgen met oa. minerale make-up of heerlijke geurende bodylotions vinden wij nu éénmaal belangrijk. Dus veel succes bij jullie inspanningen zodat wij onze Lykke vibe op jullie kunnen overbrengen.

Contact Elsje!

Say Hello!